Anmälan

Sista datum för anmälan och inskick är den 31 januari 2025. 

Så här anmäler du:


Fyll i formuläret nedan. Sätt in 375 kronor på Svensk Bokkonst bankgiro 5919-0835 med tydlig uppgift om vilken bok betalningen gäller. Skicka in ett fysiskt exemplar av boken till:

brev:

Ylva Sommerland/Svensk Bokkonst
Kungliga biblioteket
Box 5039
102 41 Stockholm

paket:

Ylva Sommerland/Svensk Bokkonst
Kungliga biblioteket
Humlegården, Humlegårdsgatan 26
114 46 Stockholm

Välj att paketet skall levereras till KB:s dörr och inte uthämtningsställe för att vara säker att paketet kommer fram ordentligt. Bor du i Stockholm går det bra att lämna in boken direkt på Kungliga biblioteket.

Observera att en inskickad bok till Svensk Bokkonst inte ersätter pliktleverans. Pliktexemplar måste levereras till alla sju pliktbibliotek precis som vanligt. Läs mer om pliktleveranser här.

De fakta som anges i formuläret är de som sedan kommer att presenteras i katalogen för Svensk Bokkonst, därför är det mycket viktigt att alla fält fylls i noga med korrekt data. Samordna gärna med de övriga inblandade i produktionen. Om det ändå är någon information som du inte kan eller vill ange, markera fältet med ett X eftersom det är obligatoriskt att fylla i alla fält. Kontaktuppgifter till dig som anmäler måste alltid anges.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Skriv gärna även en kort engelsk beskrivning
Beskriv tryckmetod, olika val av papper och typsnitt
Skriv i mm
Ca pris i butik i SEK
Antal tryckta exemplar